احسانی، ا.، اکبری نوقابی، ک.، تیموری، م.، ابراهیمزاده، م. و خادم، ع.، 1391. بررسی ترکیبهای تشکیلدهنده اسانس و اثر ضدباکتریایی برگ و میوه Moench. Juniperus horizontalis. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 28 (3): 509-522.
احمدی، ل.، 1379. شناسایی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس زیره سبز .Cuminum cyminum L. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 6 (1): 97-113.
احمدی، ل.، 1380. بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس زیره سیاه (Carum carvi L) تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 8 (1): 121-133.
باباخانلو، پ.، میرزا، م.، سفیدکن، ف.، احمدی، ل.، برازنده،م.، م. و عسکری، ف.، 1377. بررسی ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس پونه Mentha pulegium L.. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 2 (1): 15-25.
برازنده، م م.، 1378. تجزیه شیمیایی اسانسهای لاواند ایران (اسطوخودوس) و لاواندا فرانسه به کمک روش کاپیلاری گاز کروماتوگرافی (C.G.C). . تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران،3 (1): 77-93.
برازنده، .م.، a1380. شناسایی ترکیبهای روغن اسانسی گل مرزنگوش (مرزنجوش)Origanum vulgare L.. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 9 (1): 179-187.
برازنده، م.م.، b1380. شناسایی ترکیبهای متشکله اسانس مرزنجوش اروپایی.(Origanum majorana L). تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران،10 (1): 65-74.
جایمند، ک.، رضایی، م. ب. و عسگری، ف.، 1381. مقایسه دو دستگاه تقطیر با بخار(طراحی جدید) و اثرات آنها بر میزان و ترکیبهای اسانس نعناع فلفلیMentha x piperita L.. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 18 (1): 11-22.
جایمند، ک. و رضایی، م.ب.، 1382. مقایسه ترکیبهای شیمیایی اسانس گیاه Rosmarinus officinalis L. به روش آزمایشگاهی و نیمه صنعتی. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 19 (2): 137-148.
حمیدیه، ه. و بیگدلی، م.، 1382. بررسی تأثیر اسانسهای سیزده گونه اکالیپتوس بر روی باکتریهای E.coli, S.aureus B.cereus. L. monocitagenes. . تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 19 (4): 389-402.
دخیلی م.، زهرایی صالحی ت.، ترابی گودرزی م. و خاوری ا.، 1385. ارزیابی اثرات ضدمیکروبی اسانس چهار گیاه دارویی بر سالمونلاتیفی موریوم و مقایسه آنها با آنتیبیوتیکهای رایج در دامپزشکی. فصلنامه گیاهان دارویی، ۵ (۲۰) : ۲۶-۲۱.
رضایی، م.، ب.، 1378. بررسی ترکیبهای شیمیایی اسانس اکلیل کوهی Rosmarinus officinalis L. . تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 4 (1): 53-70.
رضایی، م. ب.، برازنده، م.، م.، شاکر، ح. و آقایی، ک.، 1380. تأثیر روش اسانسگیری بر کمیت و ترکیبهای تشکیل دهنده اسانس اکالیپتوس کامالدولنسیس از ایران. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 8 (1): 103-119.
رجب بیگی، ا.، قناتی، ف.، سفیدکن، ف. و عبدالمالکی، پ.، 1385. بررسی تغییرات اسانس گیاه ریحان (Ocimum basilicum L.) تحت تأثیر میدان الکترومغناطیسی. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 22 (4): 341-350.
سفیدکن، ف.، 1378. بررسی مقایسهای ترکیبهای موجود در اسانس دوگونه مریمگلی Salvia virgata Iacq وSalvia syriaca L.. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 4(1): 83-101.
سفیدکن، ف. و رحیمی بیدگلی، ع.، 1381. بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس آویشن کوهی (Thymus kotschyanus) در دوره رشد گیاه و با روشهای مختلف تقطیر. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 15 (1): 1-22.
سفیدکن، ف،. احمدی، ل، میرزا، م ، 1377. بررسی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس دارچین، پژوهش و سازندگی، 38، 74-77.
سنبلی، ع.، کنعانی، م. ر. و مجرد آشناآباد، م.، 1385. مقایسه ترکیبهای شیمیایی اسانس Salvia santolinifolia Boiss. در سه رویشگاه مختلف. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 22 (2): 128-134.
شانجانی، پ. و میرزا، م.، مطالعه اسانس ارس Juniperus excels. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 17 (1): 119-196.
طباطبایی یزدی، ف.، فلاحی، ف.، علیزاده بهبهانی، ب.، وسیعی، ع. و مرتضوی، س.، 1398. شناسایی ترکیبها شیمیایی، فعالیت آنتی اکسیدانی، میزان فنل و ارزیابی اثر مهارکنندگی و کشندگی اسانس زنجبیل بر تعدادی از سویههای میکروبی بیماریزا در شرایط برون تنی. مجله دانشگاه علوم پزشکی قم، 13(3): 50-62.
سفیدکن، ف.، رحیمی بیدگلی, ع. 1381. بررسی تغییرات کمی و کیفی اسانس آویشن کوهی (Thymus kotschyanus) در دوره رشد گیاه و با روشهای مختلف تقطیر. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران 15 (1): 1-22
عسکری، ف. سفیدکن، ف.، میرزا، م.، 1382. مقایسه کمی و کیفی اسانس Thymus pubescens Boiss. et Kotschy ex Celak در رویشگاههای مختلف استان تهران. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران. 19 (2): 125-136.
عسکری، ف. و سفیدکن، ف.، 1383. مقایسه کمی و کیفی اسانس Melissa officinalis L. ازمناطق مختلف. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران،20 (2): 229-237
عسکری، ف.، شریفی عاشورآبادی, ا.، میرزا، م.، تیموری, م.، احسانی, ا . 1393. بررسی ترکیبهای شیمیایی و اثرات ضدمیکروبی اسانس اکوتیپهای آویشن (Thymus pubescens Boiss. & Kotschy ex Celak) از مناطق مختلف. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران30 (5): 756-770
علیشاهی نورانی، ف.، سفیدکن، ف.، یوسف زادی، م.، نعمتی، س. و خواجه پیری، م. 1384. بررسی ترکیبهای شیمیایی و اثرات ضدمیکروبی اسانس گیاهان Nepeta fissa C. A. Mey. و.Salvia chloroleuca Rech. f. & Aell. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 21 (4): 453-464.
کاظمیزاده ز.، حبیبی ز.، یوسفزادی م.، اصحابی م. ع. و حیدریریکان م.، 1388. بررسی ترکیبهای شیمیایی و خواص ضدباکتری اسانس مریمگلی گل درشت (Salvia macrochlamys Boiss. & Kotschy) رویش یافته در استان آذربایجان غربی. فصلنامه گیاهان دارویی، ۹ (۳۳):۸۲-۷۵.
کلوندی، ر.، میرزا، م.، عطری،م.، حسامزاده حجازی، م.، جمزاد، ز. و صفیخانی، ک.، 1393. معرفی هفت کموتایپ جدید از گونه Thymus eriocalyx (Ronniger) Jalas در ایران با بررسی تنوع ترکیبهای اسانس در افراد جمعیتهای مختلف این گونه. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 30 (1): 101-122.
فکور، م.ح.، علامه، ع.، ا.، رسولی، ا. و مظاهری، م.، 1386. اثر ضدقارچی اسانسهای Zataria multiflora Boiss و Thymus eriocalyx (Ronniger) Jalas بر قارچ مولد آفلاتوکسین آسپرژیلوس پارازیتیکوس، تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 23 (2): 269-277.
مجاب، ف.، نیک آور، ب.، جاویدنیا، ک.، و رودگرآملی، م.، 1382. ترکیب شیمیایی اسانس و روغن سیاه دانه. گیاهان دارویی، 2(6): 21-26.
مجدی، ب.، مهرنیا، م.، ا.، برزگر، ح. و علیزاده بهبهانی، ب.، 1400. تعیین ساختار، ترکیبها و ویژگیهای شیمیایی، فعالیت ضداکسایشی و اثر سیتوتوکسیک اسانس زردچوبه. نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 17 (2): 261-271.
محمدی ر.، شکوه امیری م.ر.، موسوی س. م.، سپهوند ا.، شمسقهفرخی م.، یادگاری م.ح.، و همکاران.، 1389. فعالیت ضدقارچی اسانس Cinnamomum zeylanicum علیه جدایههای بالینی آسپرژیلوس. فصلنامه گیاهان دارویی، ۹ (۳۶):66-71.
میرزا، م.، 1378. شناسایی ترکیبهای فرار اسانس وعصاره گیاهSalvia sclarea L.. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران،4 (1): 115-136.
میرزا، م.، قریشی، ب.، ف. و بهادری، آ.، 1389. بررسی تأثیر زمان برداشت برکمیت و کیفیت اسانس دو گونه Salvia officinalis L. و Mentha piperita L. در استان خوزستان. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران،26 (4): 531-543.
نادری حاجیباقرکندی، م.، سفیدکن، ف.، عزیزی، ا. و پورهروی، م. ر.، 1390. تأثیر مدت زمان تقطیر با آب بر کمیت و کیفیت اسانس برگبو(Laurus nobili L.). . تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 27 (2): 249-260.
نائینی ع.، ناصری م.، کمالنژاد م.، خوشزبان ف.، رجبیان ط.، اسماعیلزادهنامی ح.، و همکاران.،1390. بررسی اثرات اسانسها و عصارههای ۵۰ گیاه دارویی ایران روی سویهای استاندارد کاندیدا آلبیکنس در شرایط آزمایشگاهی. فصلنامه گیاهان دارویی، ۱۰ (۳۸): ۱۷۲-۱۶۳.
نعمتی, ش.، سفیدکن, ف.، پورهروی, م.ر.1390. تأثیر شرایط خشککردن بر مقدار و ترکیبهای اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak). . تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 27 (1): 72-80.